mandag 7. juni 2010

Lørdag var vi i NKK Drammen for å forsøke oss på det siste certet. Det gikk ikke veien, verken for oss eller broder Zanto. Ren rød på begge 2, ikke stort å juble for. Bedre gikk det derimot for Ibux (Lauprak's Ibux) - 1AK, 1AKK, CK, 4BTK! Desverre bak en championtispe som bare var SE UCH. Dog er Agnes ei rålekker tispe, så vi kan vel leve med at hun tok det, selv om vi gjerne kunne tenkt oss det selv ;-) Sara fra Nina ble beste tispe og BIR. Grattis!
Kvelden gikk med til lyrikk fra norrøn tid og frem til i dag, samt "å lykkes med norsk litteratur". Kommer vel ikke som noen overraskelse at jeg tok kvelden nok så tidlig?

Søndagen var det NRK's utstilling på Øvrevoll. Jeg stilte Øydis valpen Nero Storm. Hans andre valpeshow - men det følte jeg ikke han bar preg av i ringen. Kjempe grei å gå med :-) Han ble nr 2 i klassen bak Monika og Henriettes flotte Ragnar, som senere også ble BIS! Grattis!

Neste ut var Aris, han vant åpen klasse med CK og ble 3.bhk med Cert. Kritikken lød:
"5 år gammel maskulin hann av utmerket type. Maskulint hode, ønsker en anelse smalere skalle. Meget god hals og overlinje. Velvinklet front og bakstell. Meget god benstamme og poter. Beveger seg godt fra alle hold- Meget godt temperament. Velvist". Må berømme dommeren for lange, utfyllende kritikker på alle hundene, fra 4mnd gamle valper til veteraner! Ikke minst Kirsti som skrev like fine og tydelige kritikker gjennom hele dagen :-)

Ibux og Mathea (en JK tispe jeg stilte) fikk bare en ren rød denne dagen. Så da ble det en tidlig tur hjem til lyrikken.......



Aris på Øvrevoll, som vanlig er det Mari Stine Johansen som tar de fine bildene av ham. Hjemmesiden hennes finner du her, og her finner du siden hennes med bilder av flat!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar