mandag 29. mars 2010

Blogg for i går i dag

Som tittelen tilsier, så kommer bloggen for i går i dag. Var helt "dæv" da vi kjørte inn i gården hjemme. En slitsom 16 timers dag. Søndagen begynte kl 6, som egentlig var klokken 5 siden klokka var stilt. Avgårde til utstillingen kvart over 7, og fremme ringside til passe tid. Dagens dommer var James Irvine fra Storbrittania. Det var også noen flere nordmenn som hadde tatt turen over denne dagen for å titte - koselig :-)
Etter langt om lenge, og lenger enn langt (bokstavelig talt, dømte 16 valper i løpet av første timen) var det tid for åpen klasse. Vi var ca midt i klassen, og etter enda mer venting var det vår tur, Aris stod fint mens dommeren kjente, og kjente og kjente på ham - nøye altså! Fikk beskjed om å ta et triangel - og i siste svingen var jammen mor litt for konsentrert om bikkja - og vips! der lå vi på bakken. Har alltid sett for meg at dette er pinlig, men det var det faktisk ikke. Dommeren spurte flere ganger om det gikk bra og jeg fikk tilslutt ta et nytt triangel. Vi fikk rødsløyfa vår og var fornøyde :-)

Da vi skulle inn i konkurranseklassen var vi bare 7 hunder igjen av 16påmeldte (hvorav ca 14 møtte? Vi ble ikke plassert, men ble trossalt ikke av de som fikk blåsløyfe, så da får vi si oss fornøyde. Beste hannhund og BIR gikk velfortjent til vakre Sune (BM That's Enough)! Etter vi var ferdige dro vi straka vegen opp til Strömstad og shoppet litt, før vi satte nesa mot båten hjem. Holdt på å sovne begge to. Men spiste deilig buffet før vi handlet litt å kunne kjøre i land. Vi stod faktisk helt foran nede på båten og kjørte allerførst ut, sikkert første og siste gang ;-)

Det kommer noen bilder i morgen tipper jeg :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar