søndag 31. mai 2009

SSRK Södra

I helgen har vi vært i Hasslarp & Ängelholm. Vi reiste ned for å prøve oss for Hans Almgren, siden han en gang i tiden sa at Aris var ung å lovende. Men den gang ei - en fjerde plass i åpen av fem, og ingen ck - tiltross for fin kritikk. Kiara (Aniara's Bumblebee) fikk en 2pr denne dagen. Hun er såklart uferdig, siden det er under en måned siden hun fyllte 2 år - dessuten var hun litt oppblåst, så hun så en anelse feit ut, dette tilsammen gjorde henne meget ustabil under bevegelse, derfor premiegraden. Dermed ingen stor dag for oss.

Kiara i ringen dag 1

Derfor dro vi hjemover. En liten tur innom ikea og et kjøpesenter. De hadde vært flinke og plantet noen klynger med trær, så vi fikk kjempefin skygge til hundene. Hotellet hadde for anledningen nattklubb til kl 3 om natten - noe de IKKE hadde informert om på forhånd. Men ingen av hundene lagde noe bråk av den grunn - så ikke noe problem :-)


Dag 2 møtte vi opp med nye forhåpninger - dommer for dagen var Ruth Barbour, UK. Det hele startet med at Aris vant åpen klassen m/CK! Dommern ga kun klassevinnerne CK på hannhund siden, og siden verken championer eller veteraner møtte - var vi vinnere av hhv unghund, jakt og åpen som skulle konkurrere i beste hannhund. Vi endte i midten, altså som 2.bhk, bak Miss Mallorys Absolute Lemon som senere ble BIR og BIS. Og å stå bak en så fin hund - er helt greit! Lille frøken Kiara fikk en rødsløyfe og ble plassert på Reserv-plass i en fin åpen klasse!

Aris

På vei hjem måtte vi sitte i de grusomme hunderommene på color viking. Vel fremme ble vi selvfølgelig tatt ut i tollen, så for meg et helv*te uten like med å tømme den stappa bilen. Vi hadde jo bur, stoler, telt, bager, vesker, utstillingsbager, bord, mat, brusbrett og div. så det kunne blitt en artig opplevelse! Men de vinka oss ut igjen etter en liten spørsmålsrunde. Alt i alt en fin tur - og vi har kost oss. Det tror jeg bikkjene også har gjort, og Kiara var jo en drøm å ha med, sammen med Aris :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar