lørdag 9. mai 2009

NKK Kr.sand

Tidlig opp i morges (hadde folk her til midnatt), før vi satte nesa mot kr.sand. Var fremme i 8 tiden, og fikk satt opp telt og bur. Vi fikk en bra parkering ikke så alt for langt unna, og ringen vår var like på innsiden. Først ut var welshene, Denise ble BIR med championtispa si, og 2bhk med champion hannen - gratulerer :-)

Det var ikke så mange junior og unghund hanner, så det varte ikke så lenge før vi skulle inn. Aris var veldig samarbeidsvillig i dag, og showet på når han skulle løpe. Hørte ikke så stort av kritikken, men begynte å tvile da jeg syntes dommeren sa "hmmmmm, første premie". Men Aris ble etter noen runder plassert som nummer 3 i åpen klasse med CK. Det var påmeldt 12 hanner, hvorav 8(!!) stod for championatet. Kritikken stemte ganske bra med mine meninger om dyret, så det var helt greit ;-)

I dag var det faktisk ganske fullt i teltet, Nina med sitt engelske besøk, samt et par til så ble det folksomt. Men nå trenger vi virkelig ikke et helt telt til oss og bikkja heller da ;-)
Jeg stilte også tispen Aniara's Bumblebee som skal bli med oss til Sverige, hun hadde nettopp fyllt 2 år, så hun var nok litt uferdig i forhold til konkurrentene. Tilslutt stilte vi avlsklasse og oppdretter (Branca / Covenstead). Vi vant begge 2, i konkurranse med oss selv.

I finalene ble BIR hunden (Caci's dressed for success) best i gruppe 8, avlsklassen BIS og Unique til Aud-Grethe og Morten 2BIS veteran!! :-D
Så vi tok godt for oss i den store ringen denne gangen også.

Bilder kommer etterhvert :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar