mandag 16. november 2009

Kongsberg HK


Tidlig opp sist søndag for å ta turen til Kongsberg. Etter ca 15 kjøring kom en helt j*vlig tåke, så absolutt ingenting! Var vel nede i under 40km/t i 80 sonen. Denne kjørte jeg med i ca 20 min, før det hjalp seg og kun var lettere tåke i perioder. Resten av turen - samt turen hjem gikk heldigvis greit.
Først ut i ringen var en av valpene til Christina - L. Mathea Elvira. Hun ble nr 2 i klassen 4-6mnd med fin fin kritikk. Neste ut var Bella til Lill Ann - alltid like grei å gå med. Det ble riktignok litt hopp og sprett første runden, men det var sikkert like mye handleren sin feil. Hun ble tilslutt nr 4 av 6 eller 7 tisper i klassen.


Mari Stine var på plass med kameraet sitt denne dagen og tok blandt annet bildene av Bella, Felicia og Bertha som er over. Sjekk ut utstillingsgalleriet på siden hennes ved å trykke på navnet hennes!

Deretter var det en god pause før tispene skulle i ilden. Det ble litt kaos med 3 tisper - men Christinas datter Charlotte stilte villig opp når alle skulle inn samtidig. Begge jeg var inne med (L. Bertha Barbara og L. Felicia) fikk flat rød denne dagen. Mens Christina som stilte Dina II ble 2AKK m/CK. Jeg hadde også en liten runde med Nova (Fab Four's Fortune) i beste tispeklasse, men hun ble ikke plassert.

BIR ble Ch. Covenstead Ambassador og BIM Ch. Flat Garden's Mathilde. BIS avl og BIS oppdrett ble Branca/Covenstead - Gratulerer alle sammen! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar