onsdag 8. februar 2012

Vi er i gang!

Året 2012 er så vidt i gang - men vi har ikke ligget på latsiden så langt. For det første har Lill-Ann i klubben hjemme tatt et supert intiativ til innendørs jakt-lydighetstrening som mamma og Ace har vært på. Rapportene sier den lille rotta er nok så flink :-)

I slutten av januar var det valpeshow på min nye hjemmebane, Moelv. Fin, stor hall med kunstgress - sånt kan man like ja! 7 flat valper påmeldt - alle i 6-9mnd fordelt på 3 hanner og 4 tisper. Hannhundklassen var fin, og jeg tror vi like gjerne kunne blitt 1 som 3 og fortsatt vært fornøyde. Men etter litt ekstra løping ble vi plassert først - veldig fornøyd! Av tispene var det også en svenske som gikk til topps, ei nydelig O'flanagan tispe som tilhører Guro Sørhagen. Jaggu trakk ikke Ace det lengste strået i neste omgang også, dermed ble det venting på gruppefinale. Nok deltakere i gruppa til at ikke alle ble plassert - men fine Ace-Pace plasserte seg som nummer 4.

 BIR & BIM - foto: Anette Faksnes
Fineste Ace'n min


Nå i helgen var det tid for årets første offisielle utstilling i Vestfold. I utgangspunktet skulle vi bare melde på Ace, men ettersom Aris har cert for samme dommer meldte vi på ham også. Ace ble nr 2 i 6-9mnd hann. Han var nok både litt løs og lang i forhold til konkurrenten som slo ham, så det var helt greit.
Aris ble nr 2 i championklassen med CK og tilslutt 2. beste hannhund - så alt i alt en fin start på året.

Denne helgen reiser vi over til Bergen, blir spesielt siden vedkommende vi skulle besøke desverre ikke er blandt oss lenger... Midt oppe i alt det triste er det faktisk min bursdag på utstillingsdagen - så jeg håper Aris ordner en presang alà fjorårets (BIR, BIS3), det hadde vært noe ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar