fredag 18. mars 2011

Lenge siden sist (nok en gang..)

Men siden sist har jeg vært på utstillingen til NRK avd Midt-Hedmark. Arisen ble nummer 2 i champion og 2 beste hannhund. Ingenting å klage på så langt i år i allefall - 2x beste hannhund, 1x 2bhk 1x 4bhk på 4 forsøk. Vi hadde en koselig dag på hedmarken sammen med Aase som er oppdretter til Aris sitt siste kull. Viste også Quisha, tispen hennes som ble "nummer 5" i åpen klassen med CK.

For noen dager siden var det plutselig blodig snø da vi gikk tur med Aris. Det viste seg å være en klo som hadde sprukket, med ca 1cm luft mellom "lokket" som hadde løsnet og resten av kloa ble det en tur til veterinæren for neddoping før vi fikk revet den av. Utover kvelden ble Aris veldig slapp, absolutt ikke seg selv. Med tanke på at han også fikk oppvåkning var det merkelig. Ringte til og med en av veterinærene privat for å spørre. Jeg sov ingenting før kl 4 den natta. Passet konstant på og vurderte flere ganger å ringe dyrlegevakta. Helt tydelig at det var noe som ikke var riktig med Aris. Han peip og vandret rundt og fikk ikke roet seg. Men siden det skal være akutt for å ringe dyrlegevakta gjorde vi ikke det. Utover morgenen ble han heldigvis gradvis seg selv igjen.

Nå er det trening og oppladning frem mot Berlin vinner utstillingen. Denne helgen har jeg jobbfri og skal slappe av å kose meg.Ønsker alle en flott helg! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar