mandag 24. mai 2010

Jubileumsutstillingene

Denne helgen har vi tilbrakt på Bogstad Herregård / Bogstad Camping. Målet var jubileumsutstillingene til Norsk Retrieverklubb. Vi har delt både fortelt og utstillingstelt med broder Zanto m/familie denne helgen. Takk for superkoselig selskap :-) Resultatmessig ble det ikke noen höjdare. Ren rød på begge brødrene begge dager, men i selskap med såpass mange flotte hannhunder - og ikke minst så mange blå i åpen klasse på søndagen, så må vi vel kunne si at det er helt okei! Vi får ta det igjen i Drammen, he he... På fredagen besøkte vi også valpene til Aris og Nelly. Pappaen selv var mer interessert i å leke med Aase's andre tispe, det gikk til tider vilt for seg. Mens mamma Nelly passet på at ikke denne innpåslitne karen kom for nærme hennes små :-) Bilder av valpene kommer snart både her og på "avkom" siden - og sikkert på facebook òg.

Takk til alle flatmennesker for en trivelig helg! Noen bilder finnes i innlegget under dette. Det skal bli spennende å se sammenlagt resultater etter WT i dag. Siden det ikke ble noen tur i skogen på WT for Aris tok vi en helt vanlig skogstur i det deilige været. Bildet viser Aris som bærer vannflasken min :-)

I morgen er det klipping av Aris sin søster, Tinka og en golden som heter Frodo som står på programmet. Onsdagen er det forbredelse til eksamen. På kvelden skal jeg også ha første kveld av et introkurs om utstilling. Om noen vet om noen i Grenlandsområdet som kunne trenge en liten introduksjon til utstillingens verden - se retrieverklubben.no/telemark for mer info!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar