torsdag 17. desember 2009

FINV og NORDV-09

Forrige onsdag vasket jeg bikkja, pakket i bilen og satte kursen for Lillestrøm. Der sov jeg noen timer hos Kristine, før vi startet kjøreturen mot Stockholm. Et par stopp underveis og vi var fremme i god tid. Gikk en kvarters tur med hundene, før vi fikk sjekket inn og kjørt ombord. Lugaren var en av de større da jeg bestilte - men sannheten var vel en annen. Ikke store plassen, men det funka. Sov en times tid, før vi kikket oss rundt på ferga og skaffet oss litt mat og drikke.

Fremme neste dag kl 10 - deilig å ha en hel dag til å fikse hunder og avklimatisere seg :-) Etter å ha sjekket inn på hotellet (som forøvrig var veldig fint, hadde fin beliggenhet og ikke var så stort) luftet vi bikkjer og slappet av en stund. Dro en tur innom et handlesenter for å finne meg en ny dressjakke etter at jeg oppdaget at den gamle ikke ble ren. Kvelden før hadde vi desverre oppdaget at Aris hadde fått en ørebettenelse, så etterpå gikk turen til dyrlegen for sjekk. Heldigvis var det bare i den ytre delen av øret denne gangen - så vi fikk noe rens og medisin. Resten av dagen gikk med til mat, samt klipp og vask av hundene. Neste dag var vi übertidlig ute, parkerte omtrent så nærme som det gikk, og var på plass ved ringene våre kl 7.15. Utstillingsplassen var fin - men ringene var SMÅ! Nesten umulig å vise bevegelser på en flat, fordi man konstant måtte svinge.

Hadde ikke store forhåpningene til Aris denne dagen, han har på mystisk vis blitt ganske mye tyngre etter Lillestrøm. Og tiltross for 1 1/2 uke på halv porsjon med mat, og en del morsjon - så var han fortsatt litt tung. Så det ble en Very Good første dagen, og når første linjen på kritikken er "Too much weight, makes him heavy in the front spoiling a nice shape" så kunne det vel kanskje gått anderledes om han ikke hadde vært en liten julegris :-)

Vi dro nokså tidlig fra hallen og tok det rolig resten av kvelden. Hadde planer om, og klarte faktisk å være like tidlig ute neste dag. Dommer for dagen var Bo Skalin (S), ingen visste noe særlig om han så det var spennende å se hva han ville ha. Sverre (Flat Garden) begynte dagen med å bli nordisk juniorvinner - gratulerer så mye!! Dommern ga ganske mye excellent, så da Aris og jeg inkasserte den rosa sløyfa var dagen reddet for vår del. Men Aris ble plukket ut blant de 4 - og når vi itillegg ble plassert som nummer 3 var helgen reddet. Veldig fornøyd med tanke på utgangspunktet. Vi kommer sterkere tilbake i 2014!! :-D
Tiltross for ingen store resultater for noen av oss var selve turen koselig i det minste. Tilslutt noen bilder tatt av Simon Tien Hansen - tusen takk :-) Har noen av et par flatter selv, som kommer litt senere.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar